The plate that no longer lights or stops and starts again, electronic board failure: whatever the problem or the brand try the repair of your induction hob with our help in online or contact a repairer for a breakdown. Self-repair or the intervention of a troubleshooter Your induction hob stops and starts again or turns on but does not heat up? Can't get it to work normally? A component of your device such as the electronic card may be...

Induction hobs are particularly economical. And even if they are significantly more expensive than comparable ceramic hobs, many housewives are considering switching. The BAYERN 1 Komisioneri i Mjedisit ka shqyrtuar më nga afër kur dhe nëse ia vlen një ndërrim.     Per dekada, the gas stove in particular was considered the non-plus-ultra by passionate cooks. Energy and electricity consumption played less of a role here. The most important factor here was that the heat - për shembull kur ziejnë - could be regulated...

  The Insulated Gate Bipolar Transistor (IGBT) is a high voltage, high speed, high power device that combines the high current density of the BJT and the advantages of a voltage-excited field-controlled device such as a MOSFET.   Currently, there are IGBT tubes made of different materials and processes, but they can all be regarded as a MOSFET input followed by a bipolar transistor amplification of the composite structure.   In the induction cooker circuit, N-IGBT is often used, and...

In addition to the oven, the hob is the heart of the kitchen. So it's no wonder that kitchen enthusiasts are divided into three camps: gaz, elektrike dhe induksioni . Cookers with mass hobs made of cast iron, siç i njohim nga e kaluara, are considered obsolete. Nowadays, për shkak të kërkesave të larta të energjisë dhe pastrimit, they are no longer installed in new kitchens. Regardless of whether gas, elektrike ose induksion: çdo pianurë është e përshtatshme për tiganisje, boiling and steaming. Even...

Features of IGBT tube The Iusulated Gate Bipolar Transistor (IGBT) është një tension i lartë, shpejtësi e lartë, high-power device that combines the large current density of a BJT and the advantages of a MOSFET voltage-excited field-controlled device. Ka tuba IGBT të bërë nga materiale dhe procese të ndryshme; ato mund të konsiderohen si një strukturë e përbërë me një hyrje MOSFET e ndjekur nga një transistor bipolar për përforcim. Tubat IGBT kanë tre elektroda, e quajtur porta G (quhet gjithashtu kontroll ose portë), kolektori C (also called a...

Pianurat e induksionit janë në rritje. Even if they are still a bit expensive, they seduce consumers with their design and efficiency. Speed, consumption and safety of use are among their strengths. Should we opt for induction? Which induction hob to choose? Que Chooser helps you decipher the induction hob market to help you make the right choice.   IN SUMMARY The induction hob works thanks to a magnetic field system and requires suitable pots and pans. While induction hobs are generally...

[Abstrakt cook Tenxhere me induksion është një lloj sobë me induksion që përdoret zakonisht në jetën tonë të përditshme për të gatuar ushqim. Ky punim kryesisht paraqet parimin e induksionit dhe parimin e punës të sobës me induksion të tipit induksion. Fjalët kyçe】 Induksioni elektromagnetik; rrymë vërshimi; tenxhere me induksion 0 Introduction An induction cooker applies the electromagnetic induction principle for healing work, një tenxhere elektronike e përparuar për gatimin modern në shtëpi. Shtë një pajisje gatimi elektronike e përparuar për gatimin modern në shtëpi. It is very convenient and...

Një tenxhere me induksion (i njohur edhe si sobë me induksion) është revolucioni modern i kuzhinës. Nuk ka flakë të hapur ose ngrohje me përcjellje të veglave të gatimit pa zjarr, krejtësisht e ndryshme nga të gjitha enët tradicionale të ngrohjes me zjarr ose përçueshmëri pa zjarr (sobë). Tavat me induksion zbatojnë parimin e induksionit elektromagnetik në ngrohjen e ushqimit. Sipërfaqja e sobës me induksion është një pllakë qeramike rezistente ndaj nxehtësisë, rrymë alternative përmes spirales poshtë pllakës qeramike për të gjeneruar një fushë magnetike ....

A doni të investoni në një tenxhere të re? Për shumë njerëz, zgjedhja e një pajisjeje induksioni është gjithnjë e më e zakonshme. Për të zgjedhur tenxheren më të mirë me induksion, ejani dhe zbuloni krahasimin tonë. Ekonomike, praktike, dhe të sigurt, sobat me induksion kanë gjithçka për t'ju joshur. Ato ju lejojnë të përfitoni nga avantazhet e pllakave të induksionit të kombinuara me një furrë elektrike me shumë funksione. Për të kryer këtë krahasim, ne kemi përdorur teste dhe opinione nga ...

Artikulli i fundit i përmendur "Sa Konsumon Një Pllakë Induksioni?" dhe pyetën shumë miq, A mund të kursej vërtet energji elektrike me një pllakë induksioni? Këtë çështje ne do të analizojmë se si pllaka me induksion kursen energji elektrike? Induction hobs are primarily known for their very good energy balance . In the same breath, these hotplates are said to have a very good environmental balance. Because if your hob saves electricity, it can of course be classified as particularly environmentally friendly. Although this is one...

Po ngarkon postime të reja ...
Nuk ka më postime