Factory Made Double Built In combined stove

përshkrim i produktit

Kodi i produktit: 42IHLBTF02

1. Prekni & Kontroll rrëshqitës;
2. Një gotë kristali e klasit: 730x430mm
3. Guaskë metalike /plastike;
4.Alu. post aliazh/ bord elektrik
6. 4 Ekran dixhital i udhëhequr
7. 6-9 nivelet e fuqisë për rregullim
8. Pllakë ngrohëse me cilësi të lartë
9. Funksione të shumta dhe kohëmatës,vendosja e kyçjes
10. CB & KJO
11. Rrit

Karakteristikat e sigurisë

1.mbrojtje nga ngrohja e lartë/e ulët ose tensioni
2. mbyllje sigurie
3.kufizimi i temperaturës së lartë;
4.Kundër tejmbushjes;
5.Bllokim për fëmijë;
6.Ngrohje ovale;
7.Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Induksionc Ooker Delikatesë

KONFIGURIMI MULTIFUNKSIONAL

Pllakë bakri e pastër

Pllakë bakri e pastër

Ngrohje uniforme

Ngrohje uniforme

Mbushje e qëndrueshme

Mbushje e qëndrueshme

Shpërndarja e nxehtësisë ftohëse

Shpërndarja e nxehtësisë ftohëse

Gatim Gustator

Ushqimi i mirë është në dispozicion

Gatim Gustator

I papërshkueshëm nga uji dhe
panel kundër gërvishtjeve

Panel i papërshkueshëm nga uji dhe gërvishtje

4200Fuqia W

Ngrohje e vazhdueshme e zjarrit të vogël
uniforma zjarri nuk ngjit pjesën e poshtme

Fuqia

Kontrolli me prekje, Operacion i përshtatshëm

Funksionimi me një buton, funksionim i përshtatshëm; Kyç prej bronzi sigurie+dyshe
dizajn elektromagnetik, i përshtatshëm dhe i sigurt

Rregullimi i temperaturës

Rregullimi i temperaturës

Funksioni i kohëmatësit

Funksioni i kohëmatësit

Opsionet e menysë

Opsionet e menysë

Bordi i Operacionit

Asnjë zjarr për të gatuar

Gatuaj

Shpërndarje e shpejtë e nxehtësisë

Përdorimi i sistemit më të avancuar të ftohjes së çiklizmit termik me strukturë unike për efekt ftohjeje të shpejtë

Ftohje me tenxhere me induksion

Bllokimi i sigurt i fëmijëve

Parandaloni fëmijët nga aksidentalisht
prek lëndimet

Mbylle për fëmijë

Bllokimi i Fëmijëve

Qeramike qelqi dhe e qëndrueshme

Material gatimi me induksion

Madhësitë e produktit

Gjatësia 430mm e gjerë 730mm e lartë 58mm

42Madhësitë e produktit IHLB2F02

42IHLB2F02

  Email -i juaj
  sasi

  Copa

  Komente

  Bëhu i pari që komenton”42IHLBTF02”

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

  Nuk ka ende komente.